Kilpailuta autolainat ilmaiseksi verkossa

Kilpailuta autolainat ilmaiseksi verkossa

Suunnitteletko auton ostoa? Uusia autoja menee aina, mutta viimeisten vuosien aikana erityisesti käytettyjen autojen kauppa on käynyt todella kuumana. Harkitsit sitten uuden tai käytetyn auton ostoa, molemmat onnistuvat kätevästi ulkopuolisen rahoituksen avulla. Ole kuitenkin tarkkana autokaupan tarjoamien osamaksusopimusten kanssa, sillä niiden korkokulut saattavat yllättäen nousta todella korkeiksi!

Mistä edullista autolainaa?

Autolainaa on mahdollista hakea auton oston yhteydessä suoraan autokaupasta, mutta myös pankista tai muilta rahoituslaitoksilta. Viime aikoina autoliikkeiden osamaksusopimukset ovat kuitenkin nousseet otsikoihin siitä syystä, että osamaksusopimusten ehtoihin on usein piilotettu odottamattomia lisäkustannuksia tai piilokuluja, joita kaikki kuluttajat eivät sopimuksen allekirjoitushetkellä huomaa. Vaikka edullisia osamaksusopimuksia onkin saatavilla, sen löytäminen voi viedä aikaa, sillä yleensä autoliikkeet eivät tarjoa useampaa eri sopimusta samanaikaisesti, jolloin osamaksusopimusten ehtojen vertaaminen toisiinsa olisi helpompaa.

Jos kalliin osamaksusopimuksen ansaan joutuminen pelottaa, toinen tapa kustantaa auton hankkiminen on hakea autolainaa verkossa. Vakuudettoman autolainan parhaita puolia onkin se, että saat auton heti omiin nimiisi, eli ostettavaa autoa ei tarvitse asettaa lainan vakuudeksi. Lisäksi voit ostaa vakuudettomalla lainalla juuri sellaisen auton kuin itse haluat, sillä kaikki pankit eivät myönnä lainaa esimerkiksi suoraan edelliseltä omistajalta ostettavan auton ostoon.

Vakuudettomien autolainojen korkokustannuksissa esiintyy kuitenkin suuria eroja, sillä sen lisäksi, että jokainen luotonmyöntäjä määrittelee lainapalveluilleen oman viitekorkonsa, lopullisen koron muodostumiseen vaikuttavat myös hakijan tiedot. Tähän päälle tulee vielä lisätä muut korkokustannukset, kuten lainan avausmaksu ja tilinhoitokulut.

Vaikka vakuudettomien lainojen korkotaso on yleensä vakuudellisia lainoja hieman korkeampi, huolellisella vertailulla on mahdollista löytää myös edullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla varustettu vakuudeton autolaina. Lainamarkkinoilta löytyy kuitenkin tänä päivänä lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat vakuudetonta autolainaa eri koroilla ja lainaehdoilla varustettuna.

Edullisimman lainatarjouksen löytäminen voi siis viedä oman aikansa, jos lähdet vertailemaan lainoja käsin. Myös vakuudettomat autolainat on kuitenkin mahdollista kilpailuttaa tänä päivänä lainojen vertailupalvelun avulla, joka vertailee parhaat lainatarjoukset puolestasi jopa muutamassa minuutissa. Edullisimmalla korolla varustetun autolainan löytämiseksi kilpailuta lainasi tästä ilmaiseksi ja vieläpä täysin ilman sitoumuksia.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Lainojen kilpailutus on viime vuosien aikana enemmän huomiota herättänyt menetelmä, mutta edelleen liian harva suomalainen muistaa tai uskaltaa kilpailuttaa lainansa. Lainojen kilpailutus auttaa kuitenkin parhaimmillaan säästämään vuositasolla jopa useita satoja euroja, sillä vertailukone vertaa lukuisten eri luotonmyöntäjien lainatarjouksia toisiinsa lainahakemuksessa antamiesi tietojen pohjalta. Mikäli kilpailuttaisit lainat omin käsin, kilpailutuksessa voi mennä jopa vuorokausia, kun taas vertailukoneen tekemässä kilpailutuksessa ei mene parhaimmillaan kuin muutama minuutti.

Voit löytää edullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla varustetun autolainan, kun kilpailutat lainasi tästä osoitteesta: https://kilpailuta-lainat.fi/. Lainojen kilpailutus on kuluttajille täysin ilmainen palvelu, eikä lainahakemuksen jättäminen sido hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, jos korkotaso ei syystä tai toisesta vastaa omia tarpeita.

Vakuudettoman autolainan ottamista ei kannata suinkaan karttaa, mutta lainapäätös tulisi aina tehdä huolellisesti harkiten. Vakuudeton autolaina on joustava rahoitusmuoto niin uuden kuin käytetyn auton ostoon – ostit sen sitten autoliikkeestä tai suoraan edelliseltä omistajalta. Kun kilpailutat lainasi tästä Kilpailuta-lainat.fi –vertailupalvelusta ilmaiseksi, voit löytää kilpailukykyisen koron lainallesi hetkessä!

Lainojen kilpailutus kannattaakin aina, sillä sen lisäksi, että kilpailutus on ilmainen ja sitoumukseton, voit löytää joustavilla lainaehdoilla varustetun autolainan ja säästää korkokuluissa jopa satoja euroja. Lainatarjoukset ovat voimassa jopa viikkojen ajan, joten voit tutustua kaikessa rauhassa lainan ehtoihin ja allekirjoittaa sopimuksen esimerkiksi vasta sitten, kun sopiva auto on jo löytynyt.