Joulupaita on mukava autoilupaita

Joulupaita on mukava autoilupaita

Joulupaitaperinteet eivät ole rantautuneet Suomeen vielä niin voimakkaasti kuin vaikkapa Brittein saarille tai Pohjois-Amerikkaan, mutta silti Suomessakin on alettu tykästyä erilaisiin hauskoihin ja mukaviin joulupaitoihin. Vaikkapa brittien jouluperinteet ovat lähes vertaansa vailla ja niistä voi hakea inspiraatiota myös omiin juhlapyhiin. Hauska joulupaita on mukava myös autoillessa, sillä se ei purista päällä ja on juuri riittävän lämmin olematta kuitenkaan liian kuuma. Samalla se auttaa virittäytymään juhlakauden tunnelmaan. Monien mielestä joulupaidat ovat meilläkin se viimeisin ja trendikkäin juhlakauden biletrendi.

Autoilijan joulupaita netistä

Autoilijalle sopiva joulupaita löytyy näppärästi netistä Partyking.fi-nimiseltä sivustolta. Jos lajittelet sivuston joulupaidat siten, että suosituimmat paidat näkyvät hakutulosten kärjessä, näet eniten ostetut vaihtoehdot ensimmäisinä. Näet näin, millaisiin joulupaitoihin muut aikovat tänä vuonna sonnustautua tai millaisia paitoja on ostettu tänä vuonna lahjaksi. Tällä hetkellä suosituimpia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Joulupukki Savupiipussa LED -paita, You Miss You Drink LED -paita ja Petteri Joulupusero LED -paita. Nämä vaihtoehdot maksavat noin 60 euroa.

Jos taas haluat löytää mahdollisimman edulliset vaihtoehdot, valitse sivuston suodattimeksi alasvetovalikosta Halvin ensin -hakuehto. Parhaimmillaan sivustolla on myyty joulupaitoja jopa 10 sentillä. Nämä Merry Kissmas -joulupaidat myytiin kuitenkin nopeasti loppuun ja tällä hetkellä sivuston edullisimmat joulupaidat ja -liivit maksavat noin 20 euroa. Edullisimpien joulupaitojen joukosta löytyy tällä hetkellä esimerkiksi Moods of Denmark-, Moods of Finland- ja Moods of Sweden -joulupaidat. Jos joululiivit kiinnostavat sinua, kannattaa tutustua hauskaan joulukuusi-liiviin, joka sekin maksaa noin 20 euroa. Nämä joulupaidat ovat hauska valinta myös autoilevalle joulupukin apulaiselle.

Joulupaidat kannattaa ostaa netistä, koska nettishoppailu vähentää juhlakauteen liittyvää stressiä. Netistä ostaminen on helppoa ja nopeaa ja rahaakin saattaa säästyä, kun vertailet erilaisia vaihtoehtoja huolellisesti, etkä joudu viettämään aikaa houkutuksia täynnä olevissa tavarataloissa. Etenkin koronavirus- tai muun epidemian aikana nettishoppailu on myös terveysturvallinen vaihtoehto. Partykingin normaalitoimitukset ovat edullisia, sillä ne maksavat vain 4,90 euroa. Nykyisillä bensan hinnoilla tällä summalla ei pitkää matkaa ajeta, puhumattakaan ajansäästöstä, jonka verkkoshoppailu tarjoaa. Myös toimitusaikojen osalta Partyking osaa asiansa, sillä sen toimitusajat ovat vain 2–3 arkipäivää.

Hengaa tiimin kanssa

Jos haluat tutustua Partykingiin lähemmin ja hengata sen tiimin kanssa somessa, tutustu ihmeessä sivuston somekanaviin Facebookissa, Instagramissa, Spotifyssa ja Youtubessa! Tutustu myös Partykingin asiakaskuviin, joissa verkkokaupan tuotteita näkyy tositoimissa! Kuvat tarjoavat oivallista inspiraatiota omaan juhlakauteesi!