Upeat katumaasturit – mikä niissä oikein viehättää?

Upeat katumaasturit – mikä niissä oikein viehättää?

Joko sinulla on pienet päästöt omaava ja erittäin näyttävä katumaasturi? Tiesitkö, että maasturien suosio on jatkuvasti jatkanut kasvuaan ja suosittuja maasturimalleja löytyy monilta eri valmistajilta? Kiinnostaako sinua maasturin neliveto-ominaisuudet, korkea maavara tai erilaisissa maastoissa ajamisen mahdollisuus? Katumaastureilla ajetaan pääosin kaupungeissa ja vilkasliikenteisillä teillä jopa moottoriteillä, mutta maasturi toimii kuin unelma myös vaikeakulkuisessa maastossa.

Tiesitkö, että autovalmistaja Honda toi markkinoille CR-V-katumaasturin jo vuonna 2007? Suomessa Honda CR-V -katumaasturi on aina ollut todella suosittu, eli jopa ylivoimainen ykkönen muiden maasturimerkkien ja -mallien joukossa. Kyseinen automerkki ja -malli sopii erittäin hyvin kotimaan vaihteleviin sääoloihin ja joskus kuoppaisillekin tieosuuksille. Maasturilla on mukava matkata kotimaan vaihtelevissa sääoloissa mummolaan tai ihan minne vain. Maasturit ja erityisesti juuri CR-V-katumaasturimallit ovat helppoja, vakaita ja vaivattomia menopelejä.

Eväsretkelle herkkuja mukaan sekä perheelle että lemmikille

Ota siis sinäkin koko perhe lemmikkejä myöten mukaasi ja aja mukavalla kyydillä keväisiin vappujuhliin, juhannuksen viettoon, kesälomalle mummolaan tai mihin tahansa.

Matkalle mukaan kannattaa varata myös pientä maistuvaa purtavaa piknik-tapahtumaa varten ja muistathan ottaa kissallesi myös kissan ruoho pussin tai purnukan mukaan. Kissan ruoho ja raikas vesi on voittamaton yhdistelmä kesän lämpöisinä päivinä. Osta siis maistuvaa kissan ruohoa lemmikille helposti netistä. Säästät aikaa ja rahaa ja tuote toimitetaan kotiisi muutamassa arkipäivässä.

Mukavalla automatkalla myös lemmikkejä hemmotellaan ja maistuva kissan ruoho on kissan herkkua ympäri vuoden, perheen nauttiessa maistuvia retkieväitä, kahvia ja leivonnaisia myös kissakin herkuttelee. Lemmikki nauttii elämästään, kun mukana on hyvää tekevä ja herkullinen kissan ruoho-pussi. Kissan suoliston toimintaa parantavaa kissan ruoho -herkkua voi hankkia kätevästi verkosta.

Kissan ruoho hoitaa suolistoa ja poistaa epäpuhtauksia

Kissan märkäruoka ja kuivanappulat ovat jokaisen kissan ravinnon perusta. Tiesitkä, että erityisesti sisäkissat tarvitsevat myös “vihreää” ruoansulatuksen parantamiseen. Maukas kissan ruoho auttaa lemmikkiä poistamaan myös karvapalloja ja muita epäpuhtauksia vatsasta. Tilaa siis lemmikille maistuvaa ja kissanmintulla höystettyä kissan ruohoa – lemmikkisi pysyy terveenä ja kehrää kiitokseksi.

Monien maastureiden ystävien mielestä CR-V-katumaasturimallit ovat Suomen teille ja sääolosuhteisiin juuri niitä ainutlaatuisia valintoja. CR-V:n parhaimpana valttikorttina pidetään ehkä kuitenkin ohjausvaihteen vakautta ja hitautta, jonka vuoksi kyseinen malli on erittäin turvallinen kotimaan talvisissa olosuhteissa.

Suomalaisten rakkaimmat maasturimerkit ja -mallit

Ajoneuvon ulkoinen olemus merkitsee monille paljon, mutta sinäkin enemmän merkitsevät auton tekniset ominaisuudet.

Suosituimmat maasturimerkit:

  • Nissan Qashqai
  • Toyota RAV4
  • Honda CR-V

Katumaasturibuumin on huomattu aikoinaan leviävän todella nopeasti Yhdysvalloista Eurooppaan. Suomalaiset katumaasturit ovat yleisesti etuovella varustettuja. Henkilöautomainen, korkeahko neliveto on usein koko perheen mieleen. Erityisen käteviä cross-over-mallit ovat myös myyntityössä, eli ne ovat runsaasti tien päällä liikkuvien henkilöiden ykkösvalintoja.