Uuden ajoneuvon ostaminen on kannattava sijoitus turvallisuuteen

Uuden ajoneuvon ostaminen on kannattava sijoitus turvallisuuteen

Oletko harkinnut uuden ajoneuvon ostamista? Tiesitkö, että ajatus uudesta ajoneuvosta on varsin järkevä, sillä se tarkoittaa usein sekä pienempiä päästöjä että matalampia polttoainekustannuksia. Yrittäjälle auton päivittäinen toimivuus ja edustavuus on erittäin tärkeää, joten uusi ajoneuvo on tästäkin syystä varmasti se oikea vaihtoehto. Uuteen autoon ei tarvitse useinkaan tehdä kalliita huoltoja kahden ensimmäisen vuoden aikana eikä ajoneuvoa tarvitse katsastaa ennen kuin neljän vuoden kuluttua auton ostamisesta. Ei muuta kuin ostamaan uusi, edustava ja mukava ajoneuvo säännölliseen käyttöön!

Uuden ajoneuvon lisäksi myös toimiva puhelinyhteys on niin arjessa kuin työssäkin ensiarvoisen tärkeää. Ammattitaitoisesti Apple-asiantuntijan avulla huollettu, käytetty iphone 11 -matkapuhelin on tarjolla kätevästi verkossa. Suosittu mresell-nettikauppa tarjoaa tuotteilleen ilmaisen toimituksen ja 12 kuukauden takuun. Tehdashuolletulla iphone 11 -matkapuhelimella säästät jopa 70 % uuteen puhelimeen verrattuna. Säästyneet rahat laitat vaikkapa säästöön uuden ajoneuvon hankintaa varten. Joten ei muuta kuin tutustumaan mresell -nettimyymälään! Nettikaupasta löytyy ammattitaitoisesti huollettu käytetty iphone 11 joko itselle tai lahjaksi.

Oman käyttötarpeen kartoittaminen

Arvioi aina ajoneuvon käyttötarve ennen auton ostamista. Oman käyttötarpeen kartoittamiseen liittyy arviot ajoneuvon vuosittaisesta kulutuksesta, ajomääristä sekä siitä, kuinka usein ja missä ajetaan. Käyttövoiman valinta on myös erittäin tärkeä, eli ostetaanko perinteisellä polttomoottorilla kulkeva ajoneuvo, dieselkäyttöinen ajoneuvo vai ilmastoystävällinen vaihtoehto, kuten hybridi-, kaasu- tai sähköauto.

Nykyään on tarjolla monia rahoitusvaihtoehtoja

Uuden itselle sopivan ajoneuvon hankkimisen ongelmana voi toisinaan olla hinta. Rahoitusvaihtoehtoja on olemassa useita, kuten joustava osamaksurahoitus tai suosittu yritysleasing. Yrittäjälle auton päivittäinen toimivuus ja edustavuus on erittäin tärkeää, joten uusi ajoneuvo on tästäkin syystä varmasti se oikea vaihtoehto. Osamaksurahoituksen ja yritysleasingin rinnalle kiilaa nykyään yhä useammin myös edullinen ja helppo verkosta saatava laina. Yksi erittäin suosittu vaihtoehto on myös suosittu SAV-rahoitus, jossa rahoitusyhtiö lainaa rahaa ajoneuvoasi vastaan.

Optimoinnin monet hyödyt

Uuden ajoneuvon optimointi on nykypäivää. Tutkitaan seuraavaksi, miksi uusi auto pitäisi aina ohjelmoida ja mitä hyötyä siitä ajoneuvolle on. Tiesitkö, että ajoneuvon optimointi lisää autosi tehoa ja vähentää polttoaineen kulutusta. Yleisesti koetaan, että optimoinnin hinnan säästää jo ensimmäisen käyttövuoden kuluessa polttoainekulujen muodossa.

Uusiin ajoneuvoihin kuuluu aina myös turvaa tuova takuu. Takuun lisäksi ajoneuvoon on yleisesti mahdollisuus liittää mukaan niin sanottu huolenpitosopimus, joka tulee kattamaan sekä kaikki liikkuvat osat että ajoneuvon määräaikaishuollot. Huolenpitosopimuksen avulla ajoneuvon korjaus- ja huoltokulut voidaan tasaisesti jakaa kuluvalle sopimuskaudelle, mikä tulee varmistamaan huoltojen kulukaton.

Turvallisuus kaikissa keliolosuhteissa on monille ajoneuvon omistajille kaikkein tärkein asia. Toimivuus ja turvallisuus yhdessä paketissa kuuluukin uuden ajoneuvon identiteettiin, sillä uudet turvallisuusteknologiat tuovat ajamiseen osaltaan oikeanlaista varmuutta. Ostamalla uuden ajoneuvon auton omistaja voi lisäksi päättää sekä ajoneuvon värin että autoon kuuluvat tärkeät varusteet ja ominaisuudet. Eräs tärkeä asia luonnollisesti on myös tieto siitä, että uuden ajoneuvon historia on aina puhdas. Autolla ei ole kolaroitu eikä siihen ole ollut tarvetta tehdä minkäänlaista huoltoa. Uuden ajoneuvon ostamalla edistät myös kotimaan myyntiä ja mikä tärkeintä, voit ajatella luontoa ja tulevia sukupolvia hankkimalla sähkö-, kaasu- tai hybridiajoneuvon.