Kerro minulle autosi väri, niin kerron jotakin sinusta

Kerro minulle autosi väri, niin kerron jotakin sinusta

Tämä auton väriin liittyvä artikkeli on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, eli sitä ei kannata ottaa turhan vakavasti. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että autosi väri ja lempiautosi kertovat jotakin sinusta. Millaisia auton värejä, malleja ja merkkejä sinä suosit? Valitsetko mieluiten joukosta erottuvan värin, merkin ja mallin vai suositko massan mukana kulkemista? Onko autosi punainen, musta, harmaa, valkoinen, keltainen tai oranssi? Tai onko se jotakin muuta väriä? Haluaisitko ostaa jonkin toisen värisen auton kuin sinulla juuri nyt on, muttet uskalla tai jokin estää sinua tekemästä näin? Auton värin pohtiminen on yllättävän mielenkiintoista ja monitahoista, kun pohdinnalle vain antaa vallan!

Punainen auto

Punainen on energinen väri, joka tulee nähdyksi. Ei ole suinkaan sattumaa, että esimerkiksi pikkupoikien lempiauto Samala McQueen on väriltään punainen. Kun valitset punaisen auton, haluat tulla nähdyksi. Olet luultavasti energinen persoona, etkä pelkää näkyä ja kuulua.

Jos sinulla on punainen lava-auto, saattaa siitä löytyä myös upea lavakate, joka erottaa sen muista saman mallin autoista. Lavakatteet on helppo hankkia netin kautta, joten voit helposti erottua massasta. Lavakate-tilaus on vain muutaman klikkauksen päässä. Samalla voit hankkia autoosi muitakin näyttäviä lisäosia ja -varusteita.

Musta, harmaa tai valkoinen auto

Musta, harmaa ja valkoinen auton väri ovat Suomen suosituimpia värivaihtoehtoja. Nämä värit uppoavat helposti massaan, eli tämän värin autoonsa valitseva kuljettaja ei yleensä halua erottua joukosta, vaan pikemminkin pitää siitä, että voi ajaa kaikessa rauhassa massan joukossa vaikka Suomen ympäri ilman, että herättää sen kummempaa huomiota.

Keltainen tai oranssi auto

Keltaisia ja oransseja autoja ei näe liikenteessä ihan joka päivä ja oranssi auto saattaa jopa tuoda mieleen postiauton. Tällaisen auton värin valitseva autoilija nauttii huomiosta, eikä pelkää erottua joukosta. Hän on luultavasti energinen. Toisaalta nämä värit ovat autoissa sen verran marginaalisia, että auton jälleenmyyntiarvon pohtiminen saattaa estää taloudellista autoilijaa toteuttamasta rohkeimpia värihaaveitaan. On nimittäin tutkittu juttu, että tietyn väriset käytetyt autot on helpompi myydä eteenpäin kun taas toiset, hieman marginaalisemmat värit saattavat jopa vaikeuttaa auton myyntiä ja alentaa sen jälleenmyyntiarvoa.