Vinkit auton huoltoon

Vinkit auton huoltoon

Autonpesu voi olla aikaavievää ja hankalaa, ja etenkin pakkasella pesu voi olla haasteellista. Käytätkö usein autoasi pesulassa vai pesetkö autosi itse? Lukuisten autonpesuaineiden maailmassa elämää helpottavat ratkaisut voivat tuntua varteenotettavilta. Ethän halua käyttää kallisarvoista aikaasi miettimällä, mikä autonpesuaine on sinun autollesi sopiva. Eikö olisi helpompaa löytää yksinkertaiset ja toimivat ratkaisut jatkuvaan käyttöön, jotta voisit nauttia elämästäsi enemmän? Auton sisätilojen huoltoon on myös olemassa sinulle sopivia vaihtoehtoja – nyt myös edullisina ratkaisuina. Koirankarvat, lasten tekemät sotkut sekä kura ja lika vaativat joskus järeitä ratkaisuja, jotta saat autosi tuntumaan siltä, kuin se olisi juuri ostettu kaupasta. Opi nyt, miten se tehdään.

Auton pesu talviaikaan

auton siivous onnistuu pakkasellakin helposti, jos sinulla on oikeanlaiset välineet. Autosta huolehtiminen on tärkeää myös talviaikaan, sillä vaihtuvat olosuhteet kuluttavat autoa etenkin Pohjoismaissa äärimmäisellä tavalla. Maantiesuola tarttuu auton rakenteisiin ja syövyttää uudenkin auton nopeasti. Ruoste ja maalipinnan kuluminen voivat olla todellisia ongelmia jo kahden talven ajamisen jälkeen. Auton peseminen ulkona talvisaikaan vaatii aikaa ja vaivaa, sillä sulaminen ja lämpeneminen täytyy ottaa huomioon. Auton huolellisen pesun jälkeen on syytä ajaa autoa hetki: tämä edesauttaa auton nopeampaa kuivumista. Muista kuivata myös polttoaineluukku. Et halua kiireessä todeta luukun jäätyneen kiinni bensan ollessa loppumaisillaan. Lukot on syytä huoltaa lukkoöljyllä, ovien tiivisteet silikonispraylla. Pesun jälkeen on hyvä tarkistaa auto mahdollisten naarmujen jäljiltä, sillä puhtaasta autosta naarmut on helpompi havaita. Saippuavaahto kannattaa huuhdella huolellisesti pois jäätymisen estämiseksi.

Tahranpoisto autosta kätevästi

Ei tarvitse enää huolehtia puolison toistuvista kehotuksista siivota auto, kun on sinulla on helppokäyttöiset ja edulliset siivousaineet. Koirista ja tupakoinnista voi jämähtää epämiellyttäviä tuoksuja autoon. Niiden puhdistamiseksi tarvitset tehokkaat ja luonnonmukaiset puhdistusaineet. Hajunpoistoon on uutuustuotteita, joilla autosi pysyy uudenveroisena kovassakin käytössä. Myös viinitahrat ovat tunnetusti vaikeita poistaa mistä tahansa kankaasta, mutta onneksi niidenkin poisto on tehty helpoksi. Voit vain suihkuttaa viinitahranpoistoainetta tahraan, antaa vaikuttaa pari minuuttia ja pyyhkiä tahrat pois esimerkiksi froteepyyhkeellä. Netissä toimiva furniturebox.fi myy käteviä tarvikkeita huonekalujen kunnossapitoon, joiden avulla myös auton istuimet saa puhtaaksi ja pinnat hohtaviksi. Miksi et kokeilisi elämääsi helpottavia uusia ratkaisuja? Monet autoilijat käyttävät jo nyt näitä tuotteita ja ovat tyytyväisiä saavuttamiinsa tuloksiin. Luonnonmukaisuus, helppous ja edullisuus ovat tietenkin etusijalla. Nykyaikaisia ratkaisuja ikiaikaisiin siivousongelmiin. Kokeile sinäkin jo tänään!