Maailman himotuimmat luksusautot

Maailman himotuimmat luksusautot

Moni autoharrastaja on valmis laittamaan likoon suuriakin summia saadakseen unelmoimansa menopelin autotalliinsa. Vain äärimmäisen harvalla meistä on kuitenkaan varaa siihen kaikkein suurimpaan unelmaan. Luksusautoissa kiehtoo hulppeiden puitteiden ja täydellisen ajettavuuden lisäksi niiden suorastaan salaperäinen saavuttamattomuus.

Upea urheiluauto ei jää huomaamatta

Mitä jos naapurisi kurvaisi pihaan uudenkarhealla Ferrarilla? Kasvojen pitäminen peruslukemilla olisi mitä luultavimmin haastavaa. Luksusauto herättää huomiota.

Parhaimmillaan reippaasti yli 300 kilometrin tuntivauhtiin kiihtyvien urheiluautojen kapasiteettia ei kaupunkiajossa pääse koettelemaan, mutta ajamisen nautinto syntyykin aivan muista seikoista kuin täydellä vauhdilla kaasuttelusta. Pelkkä tieto siitä, millaisiin suorituksiin oma menopeli kykenisi, on omiaan tuomaan ajamiseen ainutlaatuista tunnelmaa. Ensiluokkaisesta nahkasta ja komeasta jalopuusta koostuva verhoilu sekä kenties hierova istuin ja muut ylelliset lisävarusteet eivät nekään ole pahitteeksi tappiinsa hiotun luksuselämyksen luomisessa.

Rolls-Royce on luksusmerkkien aatelia

Brittiläinen Rolls-Royce on vakiinnuttanut paikkansa maailman ylellisempien autobrändien kärjessä. Ökyrikkaiden suosimaa Phantom-mallia on ehkäpä aivan oikeutetustikin tituleerattu maailman parhaaksi autoksi ja kyseessä onkin herkku, josta muut kuin multimiljonäärit voivat hädin tuskin haaveilla.

Legendaarisen Rolls-Roycen lisäksi luksusmerkkien himotuimpiin kuuluvat vuodesta toiseen Bentley, Ferrari sekä Lamborghini. Toinen toistaan upeammilla ykityiskohdilla ja lisävarusteilla sekä ensiluokkaisella ajettavuudella hurmaavat autot kiehtovat sukupolvesta toiseen.